Saavuimme tanne Uuteen-Seelantiin muutama paiva sitten. Matka meni yllattavan hyvin, selvisimme Marin kanssa jopa Heathrown kent'n vaihdosta! Tukholmassa meinasimme missata koneen kun lahtoportti vaihtui viime hetkella. 26 tunnin lento Lontoosta Aucklandiin meni yllattavan nopeasti kun meilla oli hieno kone ja toistemme seura. Aucklandissa meita oli jarjeston edustaja vastassa ja auttamassa vaihtamaan konetta. Kun saavuimme Palmeston Northiin, meita oli vastassa taman jarjeston edustajan vaimo ja heilla asuva suomalainen vaihto-oppilas. Hyi olkoon, kuinka rahjaisia olimme siina vaiheessa...

Parina ensimmaisena paivana meilla oli orientaatio jarjestovastaavien luona. Meille kerrottiin kaikkea koulusta ja perheen kanssa elamisesta jne. Mari lahti oman perheensa luokse paivaa aikaisemmin kuin mina, koska minun perheeni ei ollut viela tullut lomareissulta.

Jarjestovastaava toi minut aamulla suomalaisen vaihto-oppilaan kanssa kanssa tanne hostperheeseeni. Koko perhe oli vastassa ja minulle esiteltiin talo ja tila ja elaimet. En ikina muista kaikkia elainten nimia!! Taalla on nimittain seitseman koiraa, kolme kissaa, kani, undulaatti ja viisi hevosta... Kaikki ovat oikein mukavia ja sain oman sopon huoneen.

Tanaan oli ensimmainen koulupaiva, tai meilla oli sellainen kaikille 13n vuoden opiskelijoille jonkinlainen orientaatio jossa opetetaan johtajuutta ja yrityksenpitoa seka valitaan aineet jollei niita ole viela valinnut. Jannitin tanaan vahan kouluun menoa mutta kaikki olivat mukavia, mutta todella aanekkaita! Ensinnakin minulla on vaikeuksia tajuta naiden murretta, joten joudun todella keskittymaan etta ymmarran! Koulun jalkeen menimme Hastingsiin hakemaan mulle koululaukku ja kannykkaliittyma. Torstaina alkaakin sitten "kunnon" koulu.